Vrei să contribui la construirea unui viitor în care mințile aparte fac în mod real parte din comunitate? Dacă îți dorești să luptăm împreună pentru ei și să construim o Românie în care mințile diverse sunt primite cu inimi deschise, atunci vino alături de noi în echipa Help Autism!

Suntem în căutare de Fundraiseri, viitori prieteni ai echipei noastre de Debit Direct, care să facă cunoscută povestea Asociației Help Autism și să contribuie la atragerea de fonduri de la persoane fizice.

Ești omul potrivit dacă:

Vârsta minimă: 15 ani;

Disponibilitate: minimum 16 ore de Luni până Vineri;

Experiența în strângere de fonduri (constituie un avantaj, dar nu este obligatorie);

Persoană dinamică, empatică, persuasivă;

Abilitatea de a dezvolta relatii pozitive cu ceilalti și de a lucra în echipă;

Abilități de comunicare, relaționare și prezentare;

Ascultare activă, orientare către donator (sau sponsor);

Abilități de coordonare și flexibilitate în gândire.

Ne vom baza pe rolul tău pentru:

Promovarea cauzei Asociației Help Autism și identificarea oportunităților de colaborare cu persoane fizice în ceea ce privește strângerea de fonduri pentru ONG (campaniile de strângere de fonduri au loc în spații comerciale iarna, iar vara în apropierea stațiilor de metrou).

Te întâmpinăm cu:

Formă de colaborare: contract de zilier;

Mediu de lucru dinamic și empatic în care prețuim diversitatea, inovația, responsabilitatea, automanagementul;

Portofoliu de evenimente, campanii, platforme și produse, foarte divers;

Ieșire trimestrială cu colegii (+ buget personal de 50 lei) și teambulding-uri;

Energia celor mai frumoase povești de izbândă ale copiilor noștri cu minți aparte care ne calcă pragul centrelor zi de zi;

Atmosferă de lucru plăcută.

Pregătit/ă să faci parte dintr-o echipă care-și propune să transforme lumea celor cu minți aparte?

Descrierea companiei:

Asociația Help Autism este astăzi cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Misiunea noastră a început în 2010 cu doar câțiva copii și am ajuns să susținem peste 600 de copii și adolescenți diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 7 centre și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare, advocacy, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.

Help Autism sprijină instituțiile publice pentru a crește calitatea serviciilor oferite de acestea prin cele 6 parteneriate public-private – cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița – și la domiciliu, desfășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și ședințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA – știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Aplicațiile pot fi transmise la adresa de email: hr@helpautism.ro, iar informații suplimentare pot fi oferite și la nr. de telefon: 0774.699.503.

FacebookShare pe Facebook