Roxana Cristache

Roxana Cristache

Terapeut ABA

Am absolvit facultatea în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Specializarea Psihologie, apoi am urmat cursurile de masterat Psihologia Sănătății – cercetare clinică și optimizare comportamentală din cadrul Universității București, în anul 2017.

Primul meu loc de muncă a fost în cadrul unei asociații ce avea drept obiectiv integrarea în societate a adolescenților și tinerilor cu TSA. 

Am avut ocazia de a-i susține pe tineri în dezvoltarea unor abilități utile pentru viață. Am explorat și învățat împreună lucruri ce îi vor ajuta mai departe în independența lor.

Cu multă răbdare și descoperind ritmul fiecărui copil, putem face învățarea mult mai plăcută și motivantă.

Latest articles
C
200 ONG-uri au marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sub sloganul „Nu sunt Invizibil”

04.02.2024 HELP AUTISM Wm 4

Asociația HELP Autism, împreună cu rețeaua europeană Autism Europe, rețelele și federațiile naționale în autism RO TSA, Federația Pentru Drepturi și Resurse Pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autism (F.E.D.R.A.), Federația Organizațiilor de Părinți Care Au Copii cu Dizabilități (F.O.P.C.D.) și Fundația Star of Hope România au lansat marți, 2 aprilie, Angajamentul pentru Autism în cadrul evenimentului  "Not Invisible" / "Nu sunt invizibil"

Vezi mai mult