Adolescenții cu autism aud des „nu poți singur”. Ei nu vor putea niciodată fără terapie.

DONEAZĂ PENTRU A DESCHIDE UN HELP HOME ÎN ORAȘUL LOR.

Adolescenții cu autism pot începe de anul viitor drumul spre independență doar cu ajutorul nostru. Donează pentru a deschide un Help Home în orașul lor!

Alege să dotezi o cameră, să contribui la acoperirea costurilor curente, să donezi ore de terapie sau pentru fondul Help Home care asigură funcționarea celor 3 centre timp de 1 an. De asemenea, poți trimite un SMS de 2 Euro la 8844 cu textul HELP.

Bugetul necesar pentru a susține încă 1 an toate cele 3 centre de tip Help Home

Tudor, Ionuț, Ianis, Danis și prietenii lor continuă programul de abilități de viață în cele 2 centre deschise în București. 

Nici lor nu le putem spune Poate anul viitor … Ajută-ne să le oferim gratuit această grea călătorie spre independență!

Ajutor necesar 835 000 Lei
Donații 0%
Ajutor necesar 181 883 Lei
Donații 0%
Ajutor necesar 7425 Lei
Donații 0%
Ajutor necesar 7425 Lei
Donații 0%
Ajutor necesar 7425 Lei
Donații 0%
Ajutor necesar 7425 Lei
Donații 0%
Ajutor necesar 7425 Lei
Donații 100lei 0%
Ajutor necesar 44 915 Lei
Donații 100lei 0%
Ajutor necesar 74 500 Lei
Donații 35%

Poate anul viitor ...

 
Nu poate el să dea cu aspiratorul, lasă-l în pace.
Nu merge în excursie pentru că nu poate să meargă singur la toaletă.
 
Nu-l pot lăsa singur acasă, îmi este teamă…
Nu-și poate pune singur mâncarea, se frige.
 

Poate anul viitor … 

Pentru ca altor adolescenți și familiilor lor să nu li se mai spună Poate anul viitor … Asociația Help Autism dorește să deschidă al treilea Help Home.

Tudor

Când a venit în Help Home, Tudor avea mari dificultăți în a interacționa cu oameni noi, se sfia și, deși își dorea interacțiunea, nu reușea să deschidă ochii și să țină o conversație scurtă. În august, Tudor a făcut singur salata de fructe și i-a servit pe colegii noștri privindu-i în ochi. Și Tudor mai are de învățat să își controleze emoțiile și să își gestioneze bine programul zilnic, dar este mult mai aproape de acest obiectiv acum.

Ionuț

Ionut are 23 de ani și refuza să participe la activitățile casnice. După 6 luni de Help Home știe nu doar să curețe și să taie legumele, poate face chiar o salată singur, își spală vasele, poate da cu aspiratorul și cu mopul și își face singur antrenamentul de dimineață. Mai are de exersat încă abiltăți precum gătit, călcat rufe, șters praful sau făcutul cumpărăturilor și sigur va spune și aici pot singur!

Ianis

Este singurul adolescent care a venit vara aceasta prima dată singur de acasă în Help Home și asta este o mare izbândă. Acum are 12 ani și când a venit la Help Home acum 6 luni, îl avea pe Nu în brațe. La prima ciorbă făcută, a fost așa de bucuros că a ieșit bine că a insistat să îi dăm și mamei când a venit să îl ia. Mami a plâns de fericire.

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poți singur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă.

Noi, Help Autism, știm ce înseamnă să ai nevoie de ajutorul celor de lângă tine pentru a merge înainte. De 11 ani acordăm ajutor comunității noastre, copiii din centrele noastre au crescut o dată cu noi și acum au nevoie de altfel de terapie.

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă.

TRIMITE ”HELP” la 8844 și DONEAZĂ 2 Euro fără taxe*. Poți trimite câte SMS-uri dorești.

Donează pentru una din nevoile din lista de mai sus sau contribuie la Fondul Help Home care va asigura terapia gratuită tinerilor din cele 3 centre Help Home.

Poți dona către Fondul Help Home și prin transfer bancar în contul: 

RO82 BACX 0000 0008 4377 5166 

Asociația Help Autism.  Specifică la detaliile de plată: “Fond Help Home”.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campania de SMS este realizată în parteneriat cu Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România și Digi Mobil.