Ne-au apărat când eram mici, acum e timpul să-i apărăm noi pe ei. Medicii spitalelor din orașele în care am crescut au nevoie de ajutorul nostru. Donează pentru un spital anume din lista de mai jos sau donează AICI pentru Fondul General Help Medical, care va fi distribuit în mod egal tuturor spitalelor din listă. De asemenea, poți trimite un SMS de 2 Euro la 8824 cu Nume spital+Oraș.

MATERNITATEA BEGA TIMIȘOARA

Ajutor 25.000 Lei
Donații 0%

SPITALUL JUDEȚEAN GALAȚI

Ajutor 25.000 Lei
Donații 0%

SPITALUL DE URGENȚĂ TÂRGU MUREȘ

Target 25.000 Lei
Donații 100lei 1%

Donații 100 Lei

SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA

Ajutor 25.000 Lei
Donații 0%

SPITALUL SF. ANDREI CURTEA DE ARGEȘ

Target 25.000 Lei
Donații 1%

Donații 25 Lei

SPITALUL VICTOR BABEȘ CRAIOVA

Ajutor 25.000 Lei
Donații 0%

SPITALUL DE URGENȚĂ TÂRGU JIU

Ajutor 25.000 Lei
Donații 0%

Prin generozitate, ne onorăm medicii care ne-au ajutat să creștem sănătoși.

În cinstea amintirilor pe care fiecare dintre noi le are cu spitalul la care mergea când era mic, vă propunem să ne întoarcem bunătatea și recunoștința și către spitalele din provincie, care au mare nevoie de ajutorul nostru.

Noi, Help Autism, știm ce înseamnă să ai nevoie de ajutorul celor de lângă tine pentru a merge înainte. De 10 ani acordăm ajutor comunității noastre, iar anul acesta, lansăm fondul Help Medical și punem umărul să ajutăm și sistemul medical, pentru că sistemul medical are nevoie să fie el însuși sănătos, ca să ne poată ajuta.

Help Medical este gestul nostru de responsabilitate față de medicii copilăriei noastre, din fondurile strânse facem posibilă dotarea directă a spitalelor cu echipament de protecție, produse de dezinfectare, acoperim alte nevoi urgente și continuăm să-i ajutăm dincolo de pandemie. 

E timpul să devenim cu toții ambasadori și să dăm mai departe link-ul de donație sau numărul de

SMS 8824

fiecare pentru spitalul din orașul în care a crescut!

TRIMITE ”Nume Spital + Oraș” la 8824 și DONEAZĂ 2 Euro fără taxe*. Poți trimite câte SMS-uri dorești.

Donează pentru unul din spitalele din lista de mai sus sau contribuie la Fondul General Help Medical, care va fi distribuit în mod egal spitalelor inscrise pe site, completând formularul alăturat.

Poți dona către Fondul General și prin transfer bancar în contul: 
RO82 BACX 0000 0008 4377 5166 

Asociația Help Autism.  Specifică la detaliile de plată:

“Fond General Help Medical”

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.Campania de SMS este realizată în parteneriat cu Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România și Digi Mobil. 

 

 

euplatesc banner