Votul tău pentru Help Home în concursul Hai la Joacă! organizat de IKEA România

Asociația Help Autism este finalistă în cadrul concursului Hai la joacă!, organizat de IKEA România, prin care proiectul câștigător va primi toate fondurile strânse din vânzarea jucăriilor SAGOSKATT. Anul acesta proiectul propus de noi este Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă, în care adolescenții și tinerii noștri pot învăța să se descurce singuri. Iar împreună îi putem ajuta să spună într-o zi „POT SINGUR”. Ca să ajungem acolo, avem nevoie de votul tău în competiția Hai la joacă!

HelpHome Andrei


Cum votăm ca să câștigăm?

Este un proces simplu în care însă pot apărea întrebări, noi l-am parcurs de câteva ori și am ajuns la o rețetă în 4 pași. Asigură-te că i-ai parcurs și tu:

Situația I – ești deja membru IKEA Family:

Pasul 1: Intră și autentifică-te pe site-ul IKEA, prin următorul link aici:
https://www.ikea.com/ro/ro/campaigns/voteaza-pentru-dreptul-la-copilarie-pub693a48e0
Pasul 2: Apasă iconița inimioară din dreptul Help Autism. Gata, ai votat!

Situația II – nu ești membru IKEA Family:

Pasul 1: Nu te descuraja! Durează doar câteva minute înregistrarea și este totul gratuit. Trebuie să completezi câteva spații cu datele personale, iar mai apoi poți vota fără grijă.
Aici este link-ul unde îți poți crea noul cont IKEA Family:
https://www.ikea.com/ro/ro/profile/signup/family/
Pasul 2: După ce ai terminat de completat formularul pentru a deveni membru, te poți întoarce la pagina de votare, apeși iconița-inimioară din dreptul Help Autism și gata – ai votat cu succes!


Votul tău înregistrat arată așa:

Vot IKEA help autism

Vizualizează un scurt videoclip demonstrativ, te poate ajuta în procesul votării: 

 

Andrei în vizită la IKEA

Andrei a fost în vizită la IKEA împreună cu terapeuta lui Elena - coordonator Help Home și cu mama lui Roxana. Vezi un scurt video aici pentru a înțeleg ce trebuie să învețe Andrei înainte să-și aleagă obiectele din viitorul lui acasă.

Mulțumim pentru tot ajutorul!

FacebookShare pe Facebook