Spectacol de muzică și magie pentru construirea primei tabere incluzive din România

Image

Vrei să vii cu prietenii sau colegii? Contacteaz-o pe colega noastră Isabela: isabela.gal@helpautism.ro  / +40736 026 986

euplatesc banner

Fii făuritor de viitor! Împreună putem construi prima tabără incluzivă din România

Bunătatea, magia și muzica se întâlnesc într-un spectacol inedit pe 

1 octombrie, ora 18.00, la Seneca Anticafe. "Don't Blink" promite o experiență cu totul aparte față de ceea ce suntem obișnuiți atunci când vine vorba de magie. 

Timp de o oră și jumătate veți fi face o călătorie emoționantă într-un univers magic, alături de Marius Neagu și Claudiu Stanciu, în care sunetele de chitară vă vor ajuta să vă relaxați și să experimentați o stare de bine. Acest spectacol este un caleidoscop senzorial, unde magia se întrepătrunde cu muzica pentru a crea amintiri de neuitat. 

Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru construirea primei tabere incluzive din România, o experiență ce dă startul unei călătorii spre independență, spre autonomie personală și dezvoltare pentru orice copil, indiferent de abilitate sau dizabilitate. Donația minimă pentru accesul la eveniment este de 100 lei de persoană. 

Completează formularul alăturat pentru a face donația. Acesta este biletul tău de acces la eveniment.

Pentru cine strângem fonduri?

Ți-aduci și tu aminte? Distracția de pe drum, prietenii, jocurile, poveștile din jurul focului. Era vară. Erai în tabără.

Peste 90% dintre copiii cu dizabilități nu au astfel de amintiri. Ei știu doar că nu pot să meargă în tabără. Nici măcar o zi.

Construiește alături de HELP Autism o tabără pentru toți copiii. Ajută-i să-și creeze propriile povești din tabără și fii făuritor de viitor. Să fii făuritor de viitor înseamnă să modelezi adulții de mâine prin implicarea ta în construirea primei tabere incluzive din România.

Aceasta este prima tabără construită de HELP Autism, un campus pentru toți copiii și tinerii, indiferent de (diz)abilitate. O tabără inovativă ce dă startul unei călătorii spre independență. Spre autonomie personală și dezvoltare. Un loc în care copiii își descoperă și valorifică adevăratul potențial. Amplasată la poalele munților Retezat, pe o suprafață de 15.000 de mp, tabăra va găzdui peste 100 de persoane, spații dedicate pentru terapie și va fi un spațiu dinamic care stimulează comunitatea.

Misiunea noastră

Ghidăm pașii copiilor cu minți aparte de la evaluare și diagnostic la terapie, de la integrare școlară la tranziția spre viața de adult. Suntem alături de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie. Visăm pentru ei, luptăm pentru ei, construim pentru noi o Românie în care mințile diverse să fie primite cu inimi deschise.

Rămâi conectat la poveștile lor de reușită

O dată pe lună trimitem povești de izbândă Pot Singur, un newsletter dedicat minților aparte din Help Home.

FacebookShare pe Facebook