Help Autism cu 3,5%! Completează online formularul 230

E complicat să oferi 3,5 îmbrățișări pentru copiii cu autism. E simplu să ajuți Help Autism cu 3,5! Redirecționează acum online 3,5% din impozitul tău pe venit pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie. Durează un minut și nu te costă nimic!

Completează formularul, semnează la final și noi ne ocupăm de restul.

Facilitatea fiscală de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit

Ce formular completez?

Ești salariat?

Ești salariat?

Pentru venituri salariale sau dacă ai pensie mai mare de 2000 lei

Ai venituri independente?

Ai venituri independente?

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.). Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV).

Cum depun?

Cum depun?

  • nu mai este nevoie de niciun drum, completează online formularul 230 sau cererea pentru reținerea la sursă.
  • urmează pașii fiecărui instrument.

3,5% o dată pe an

Redirecționarea anuală a impozitului pe venit

Știm ce să facem cu impozitul pe venitul tău. 3,5% reprezintă dreptul fiecăruia dintre noi, plătitori de impozit pe venit, de a ne implica și a susține comunitatea în punctele vulnerabile. Acolo unde în acest moment statul nu are capacitatea să intervină.

Noi suntem aici ca să utilizăm responsabil banii pe care voi decideți să-i alocați an de an. În Help Autism, peste 2000 de părinți au găsit de-a lungul anilor soluții reale de terapie, recuperare și integrare pentru copii cu autism. Help Autism este furnizor de servicii sociale acreditat cu 3 servicii licențiate, este recunoscută ca organizație de utilitate publică și figurează în registrul entităților / unităților de cult.

Pentru venituri salariale sau pensii*

* Persoanele care au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2019 pot direcționa 3,5% din valoarea impozitului de venit.

Completează formularul 230 cu datele tale. Nu cunoști suma corespunzătoare a 3,5% din impozit? Lasă căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către autoritățile fiscale. Nu uita să treci și numărul de telefon pentru verificare.

Declarația se depune la filiala ANAF din sectorul sau orașul tău. Poți opta și pentru colectarea cu ajutorul nostru, contactează-ne pe email la ancuta.manole@helpautism.ro 

Termenul de depunere a formularului 230 și a declarației unice pentru redirecționarea impozitului aferent anului trecut este 25 mai 2024.

Pas 1: Depune cererea de direcționare

Completează cererea de reținere de la sursă. O poți face online, aici.

Trimite cererea către departamentul resurse umane (sau serviciului externalizat, după caz) din compania ta.

3,5% în fiecare lună

De ce optezi pentru reținerea la sursă dacă ești angajat?

  • banii intră direct din contul companiei tale în contul asociației, eliminăm astfel perioada de așteptare de 90 zile de la depunerea anuală a declarației 230
  • efortul tău rămâne minim, completezi o singură dată cererea de direcționare și opțiunea ta poate rămâne valabilă 2 ani de la data depunerii
  • venitul este lunar ceea ce înseamnă că noi ne putem baza pe resurse constante pentru plățile recurente

Din 2010

Help Autism este alături de familiile copiilor cu autism și au preluat grija pentru evoluția copiilor lor.
Un diagnostic pe viață, autismul atinge buna dezvoltare a 1 din 36 de copii (conform raportului CDC 2023).

Pentru cei peste 700 de copii, adolescenți și tineri de care Asociația HELP Autism are grijă anual, gândim permanent un mix de terapii ca să-și atingă potențialul: ABA, logoterapie, kinetoterapie. Pentru familiile lor, oferim tot sprijinul necesar pentru un parcurs liniștit: asistență socială și consiliere psihologică, suport și know-how pentru a strânge fondurile necesare programului de recuperare. Pentru toți, Help Autism este șansa la o viață echilibrată în ciuda diagnosticului, iar formularul 3,5% le oferă liniștea că pot face terapie în fiecare lună.

Image

Liniștea că Andrei poate face zilnic cele 2 ore de terapie ABA și 1 oră de kineto pe săptămână, Alex cele 4 ore de terapie acasă și 2 ore de socializare în grupurile din centru, Sara continuă planul de recuperare și începe integrarea în școală. Liniștea că toată învățarea aceasta diferită de care au nevoie copiii cu autism este asigurată prin implicarea noastră. Cei mulți, cei mai mulți. Spunem noi că asta înseamnă cu 3,5% mai multă copilărie și tihna pentru atâtea familii care altfel nu și-ar permite să acopere costurile unui plan de învățare atât de diferit. Liniște și timp pentru ceea ce contează,  timp pentru familia lor. 

Ești încă nehotărât?

Află din experiementul nostru cum percepe lumea din jur o persoană cu autism. Întră în mintea lor!

redirectioneaza@helpautism.ro

contact@helpautism.ro

Intrarea Graurului nr 9, sector 3 București

FacebookShare pe Facebook

Cariere

Image

Dacă vrei sa te implici în transformarea vieților copiilor cu autism și ale familiilor, vino in Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile diverse să facă parte în mod real din comunitate.

Anunț angajare: Terapeut ABA

Anunt angajare: Corporate fundraiser

Anunț angajare: Receptie centre Help Autism

Anunț angajare: Asistent Manager