EMOHELP

Emoface și Help Autism lansează Emohelp - un instrument de prim ajutor în comunicare pentru persoanele care intră în contact cu copiii și adulții cu autism veniți din Ucraina.

Emohelp este un instrument digital interactiv cu ajutorul căruia pot afla ce simt și ce nevoi au prin intermediul unor întrebări și răspunsuri formulate audio și text în limbile ucraineană și rusă, dar și în limbile engleză, franceză și română. Emohelp este dezvoltată de Emoface și Help Autism și este disponibil gratuit aici. 

Image

Emoface and Help Autism launch Emohelp - a communication instrument of first help for persons that are in contact with children and adults with autism coming from Ukraine.

Emohelp is a digital interactive instrument that helps autistic persons express their feelings and needs through questions and answers formulated both as text and as audio files in Ukrainian and Russian, as well as English, French and Romanian. The instrument was developed by French startup Emoface and Romanian NGO HelpAutism and is available for free at the above button.

Image
FacebookShare pe Facebook
Latest articles
C
200 ONG-uri au marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sub sloganul „Nu sunt Invizibil”

04.02.2024 HELP AUTISM Wm 4

Asociația HELP Autism, împreună cu rețeaua europeană Autism Europe, rețelele și federațiile naționale în autism RO TSA, Federația Pentru Drepturi și Resurse Pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autism (F.E.D.R.A.), Federația Organizațiilor de Părinți Care Au Copii cu Dizabilități (F.O.P.C.D.) și Fundația Star of Hope România au lansat marți, 2 aprilie, Angajamentul pentru Autism în cadrul evenimentului  "Not Invisible" / "Nu sunt invizibil"

Vezi mai mult