Conturi donație

Asociația Help Autism

Cod de înregistrare fiscală 26590428

USD RO48 BACX 0000 0008 4377 5002
EURO RO75 BACX 0000 0008 4377 5001
LEI RO82 BACX 0000 0008 4377 5166

Image

Donează online

Construim împreună o lume în care sutele de copii cu autism au acces la aceleași drepturi, resurse, posibilități și vise ca prietenii și colegii lor. Pentru ei, acest lucru este posibil doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, o atenție constantă de care un copil cu autism are nevoie de la diagnostic, terapie zilnică, socializare, integrare - un traseu zilnic care durează ani. Alege în ce parte a drumului dorești să-i fii alături.

Image

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

În cei 12 ani de Help Autism, speranța a peste 1000 de părinți că lupta nu este pierdută odată cu primirea unui diagnostic, că micuții lor speciali au șansa de a-și recâștiga copilăria, a venit cu 3,5%. Sute de mii de oameni au înțeles, în acești ani, că schimbarea vine din implicare și că binele poate să nu coste nimic, atunci când înțelegi, îți pasă și îți dorești să-l dăruiești.

Image

Debit direct

Debitul direct - o nouă cale prin care oricine poate oferi şanse la copilărie Copii speciali, poveşti diferite! Copilăria e plină de culoare, de râsete, joc, de visuri, prietenie şi planuri de viitor. Pentru 1 din 68 de copii, însă, copilăria înseamnă tăcere, singurătate şi neînţeles. Ei sunt copiii speciali pentru care fericirea se învaţă în camera de terapie. Vino alături de noi şi împreună putem schimba poveştile copiilor cu autism!

Image

Trimite HELP prin SMS la 8844

Un copil cu autism este un copil care percepe lumea din jur diferit, atât de diferit încât calea spre a te înțelege cu el și a se face înțeles este un drum lung de terapie. De la 2 ani (pentru cei ușor afectați) la suport pe viață pentru cei grav afectați de tulburări de spectrul autist. Școala nu este pregătită să-i învețe, comunitatea nu este pregătită să-i accepte, familia ajunge foarte greu să-i înțeleagă. 1 din 59 de copii sunt diagnosticați în lume cu autism, în România programele de recuperare sunt disponibile aproape exclusiv în centre non-profit precum centrele Help Autism. Cea mai mare asociație dedicată recuperării și integrării copiilor cu autism, Help Autism este locul în care sute de copii își schimbă viața. Susține și tu lunar terapia de recuperare a copiilor cu autism.

Image

Fii voluntar!

Eşti student sau absolvent şi vrei să-ţi ocupi timpul liber cu activităţi care să-ţi ofere satisfacţie personală sau pur şi simplu ţi-ai propus să înveţi lucruri noi? Doreşti să te formezi ca terapeut în terapie ABA şi să-ţi îmbunătăţeşti oportunităţile de carieră, să participi la activităţi organizate în scop caritabil, de informare sau conştientizare ori să fii implicat în proiectele derulate de Asociaţia Help Autism?

Image

Cumpără produse făcute de prietenii și părinții Help Autism

AHA Shop a fost creat din dorinţa de a aduce aproape cât mai mulţi prieteni, în lupta pentru recuperarea copiilor noştri. Produsele sunt create de copiii, părinţii, terapeuţii şi voluntarii asociaţiei sau realizate în cadrul structurilor de economie socială. Orice obiect achiziţionat ne duce cu un pas mai aproape de recuperare iar cu fiecare 40 de lei cheltuiţi în magazinul de bine Help Autism dăruiţi o oră de terapie unuia dintre cei peste 400 de copii susţinuţi de asociaţie.

Image

Trimite TABARA la 8845

Peste 90% dintre copiii cu dizabilități nu au astfel de amintiri. Ei știu doar că nu pot să meargă în tabără. Nici măcar o zi. Construiește alături de Help Autism o tabără pentru toți copiii. Ajută-i să-și creeze propriile povești din tabără și fii făuritor de viitor.