Împodobește bradul cu fapte bune și susține terapia copiilor cu autism!

Se apropie sărbătorile de Crăciun cu bucurie, cadouri și brazi împodobiți. Anul acesta, vă invităm să împodobiți bradul cu fapte bune și să alegeți decorațiunea de brad Ai dăruit o oră de terapie.

Cu fiecare decorațiune cumpărată susțineti o oră de terapie pentru copiii cu autism și îi ajutați să facă un pas mai departe, pe drumul lung și plin de provocări către recuperare.

1ora terapie eveniment

Autismul este o afecţiune considerată drept una dintre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei, mai frecventă decât cancerul, diabetul şi sindromul Down. Statisticile internaţionale ne arată că 1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indică o creştere continuă a numărului acestora. Fără terapie, simptomele autismului și comportamentele disfuncționale se agravează în timp. Intervenția este de durată, iar costurile depășesc de cele mai multe ori, veniturile unei familii.

Pentru șanse cât mai mari de recuperare, un copil diagnosticat cu autism are nevoie de 2 până la 8 ore de terapie zilnic.

Peste 1000 de ore de terapie de recuperare sunt susținute zilnic pentru cei 500 de copii ai asociației.

poze ora

40 de lei oferă o oră de terapie și o șansă la copilărie pentru copiii cu autism din centrele Help Autism.

Intrați pe Help Autism Charity Shop, urmați pașii și luați acasă amintirea unei speranțe dăruite de Crăciun!

Decorațiunea de brad "Ai dăruit 1 oră de terapie" poate fi comandată aici

Pentru mai multe informații despre cum puteți dărui sunați-ne la 0766.591.179 sau trimiteți un email pe adresa laurentiu.bocai@helpautism.ro.

Mai multe ore de terapie dăruite înseamnă mai multe șanse la recuperare pentru copiii noștri!

 

FacebookShare pe Facebook
Latest articles
C
200 ONG-uri au marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sub sloganul „Nu sunt Invizibil”

04.02.2024 HELP AUTISM Wm 4

Asociația HELP Autism, împreună cu rețeaua europeană Autism Europe, rețelele și federațiile naționale în autism RO TSA, Federația Pentru Drepturi și Resurse Pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autism (F.E.D.R.A.), Federația Organizațiilor de Părinți Care Au Copii cu Dizabilități (F.O.P.C.D.) și Fundația Star of Hope România au lansat marți, 2 aprilie, Angajamentul pentru Autism în cadrul evenimentului  "Not Invisible" / "Nu sunt invizibil"

Vezi mai mult