Legion Run România aventura vieții tale și o șansă pentru copiii cu autism!

Dacă vreți să vă testați limitele, rezistența fizică și mentală, dar și felul în care reușiți să colaborați cu echipa de prieteni sau colegi în situații dificile și să contribuiți, în același timp la recuperarea copiilor cu autism, Legion Run este răspunsul.

Evenimentul, organizat până acum în peste 30 de țări, pe trei continente, ajunge pentru prima oară în România, pe 16 iunie, la Divertiland Water Park.

Legion Run este o experiență unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite. Este o aventură pe un traseu de 5 km cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Provocare, distracție și antrenament, totul în echipă!

Pe lângă distracție, Legion Run le oferă participanților și șansa de a face o faptă bună, la evenimentul din România, Help Autism este organizația susținută, iar 5% din valoarea taxelor de participare vor merge către ore de terapie pentru copiii cu autism.

Legion Run nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele, ca au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

1640x680

Este despre tine, despre prietenie, colegialitate, depășirea obstacolelor împreună cu ceilalți și multă, multă distracție!

Înscrierile se pot face direct de pe website-ul evenimentului, unde pot fi găsite o serie de informații utile, detalii despre obstacole și despre experiența participării la eveniment.

Te așteptăm să ne unim forțele împreună pentru copilărie! înscriere

FacebookShare pe Facebook
Latest articles
C
Tinerii cu autism au nevoie de sprijinul nostru ca obțină primul salariu - 2 rapoarte cu recomandări

Asociația HELP Autism în parteneriat cu Specialisterne a Islandi lansează un Studiu comparativ al legislației pentru persoane cu dizabilități din Islanda și România și un Ghid de bune practici sintetizate în urma vizitelor făcute de cele două organizații. Demersul face parte din proiectul AcceDis - Acces direct pe piața muncii pentru persoanele cu dizabilități.

AcceDis studiu comparativ

Read more