Become a volunteer!

Image

Vino alături de copiii noștri aparte! Avem nevoie de voluntari

Pentru fiecare dintre noi, perioada studenției sau anul în care am absolvit facultatea reprezintă o perioadă plină de entuziasm și dorință de a descoperi lucruri noi. Viața este zugravită în culori vii și se ivesc numeroase drumuri pe care putem merge în viață.

Când ajungem într-un moment al carierei în care dorim să ne hrănim mai mult sufletul, începem să descoperim noi pasiuni și căutăm să îi ajutăm pe cei care au, cu adevărat, nevoie de experiența și deschiderea noastră. Vedem lumea cu alți ochi și înțelegem cât de mult înseamă o faptă bună realizată la momentul potrivit.

În schimb, fără ajutorul nostru, copiii cu autism nu se vor putea bucura de aceleași experiențe în viață. Pentru ei, una dintre cele mai dificle provocări este să înfrunte izolarea socială și emoțională în care se regăsesc, alături de  familiile lor, din ziua în care au primit diagnosticul.

De aceea, la Help Autism când spunem voluntari, ne gândim la prieteni inimoși ❤️. Ne dorim oameni care se bucură să realizeze ceva, concret, pentru copiii noștri sau care doresc să petreacă timp alături de ei, în tabere și proiecte.

Image

Învățăm prin fapte și construim din suflet

Voluntariatul poate fi o lecție importantă de viață pentru fiecare dintre noi. Implicarea în diverse activități poate contribui la dezvoltarea abilităţilor tale şi îţi poate spori perspectivele în carieră. Schimbarea de optică pe care ți-o oferă această activitate te poate ajuta într-un moment definitoriu din viața ta și îți va oferi ocazia să legi noi prietenii.

Indiferent de experienţa, interesele sau timpul pe care vrei să-l dăruiești comunității noastre, putem găsi soluții pentru ca experiența ta de voluntar să fie plină de satisfacții iar faptele tale să aducă un plus de sens în viața micuților noștri. Vom găsi, împreună, cea mai potrivită variantă de voluntariat pentru tine. 

Ajută-ne în strângerea de fonduri

Alătură-te grozavei noastre echipe de Happy Helpers - fundraiseri energici, motivați de cauza noastră. Îți poți convinge prietenii şi familia să susţină cauza sau poţi să te implici în diverse activităţi de strângere de fonduri, luptând pentru o cauza nobilă. Dacă știi să comunici autentic cu cei din jurul tău, eşti o persoană sociabilă şi hotărâtă, îţi oferim şansa de a-ţi dezvolta creativitatea şi de a aduna experienţă în fundraising luptând pentru o cauza nobilă. Te poţi implica în evenimentele şi campaniile cu tradiţie sau poţi propune noi concepte prin care să dobândim noi susținători ai proiectelor noastre.

Specializează-te în terapia ABA

Dacă eşti student sau recent absolvent al facultăţii de Psihologie, știi deja că terapia ABA poate schimba radical viaţa unui copil cu autism. La Help Autism căutăm să identificăm întotdeauna cele mai bune metode de terapie, pentru a oferi o şansă reală de recuperare copiilor din comunitatea noastră. De aceea, este imperativ ca terapeuții noștri să fie profesioniști desăvârșiți, caracteristică dobândită prin experiență și însușirea deplină a unor valori. Alături de noi, te poți perfecționa ca terapeut. 

Dezvoltă-ţi abilităţile administrative

Voluntarii care au apetit pentru organizare și doresc să învețe mai multe despre funcționarea operațională a asociației, se pot alătura departamentului administrativ, pentru a ne ajuta în tehnoradactare, introducere date, scanare, recepţie, arhivare şi în tot ceea ce înseamnă administrarea activităţilor şi a centrelor Help Autism.

Image

Dacă dorești să devii voluntar, te invităm să ne cunoaștem. Te rugăm să ne spui câte ceva despre tine, în rândurile de mai jos.

Cum te numești?

Invalid Input
Invalid Input

 Cum te putem contacta?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ai nevoie de acordul parintilor pentru a aplica

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Pentru siguranța copiilor este posibil ca activitățile să nu poată fi desfășurate decât online în unele centre. Poate fi mai dificil, însă îți vom trimite constant idei pentru activități online. În mod evident, copiii vor avea nevoie de ajutor și online, așa că te rugăm să ne spui cum te poți implica.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Cariere

Image

Dacă vrei sa te implici în transformarea vieților copiilor cu autism și ale familiilor, vino in Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile diverse să facă parte în mod real din comunitate.

Anunț angajare: Terapeut ABA

Anunt angajare: Corporate fundraiser

Anunț angajare: Receptie centre Help Autism

Anunț angajare: Asistent Manager

Latest articles
C
Nu sunt invizibil: GABRIEL

În luna aprilie am invitat familia să facă vizibile poveștile copilului lor cu minte aparte. În primul articol din miniseria Nu sunt invizibil aflăm povestea lui Gabriel.

Începutul unei Călătorii

Eu sunt Gabriel, am 5 ani și vreau să împărtășesc cu voi o parte din lumea mea, din ceea ce simt și ce visez în fiecare zi.

 

CITEŞTE MAI MULT