DEBITUL DIRECT - O nouă cale prin care oricine poate oferi şanse la copilărie

Image

Debitul Direct Distanțarea socială ne apropie direct sufletele

În acest an, cu toții am trăit momente de incertitudine, le-am purtat de grijă celor dragi și ne-am confruntat cu noi obstacole, așteptând să ieșim din izolarea impusă de pandemie.

Treptat, adaptându-ne la noua normalitate, viața noastră a început să meargă mai departe. În schimb, fără ajutorul tău, copiii cu autism nu vor ieși din izolare. Este izolarea socială și emoțională în care sunt ei și familiile lor din ziua în care au primit diagnosticul.

Am împlinit 10 ani de la înființare și suntem mai motivați ca niciodată să construim un viitor incluziv pentru micuții și adolescenții noștri cu minți aparte. În mod constant, căutăm să oferim un spectru amplu de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.

Copiii și adolescenții cu autism înțeleg lumea altfel, ei învață diferit și au nevoie de terapie zilnică, pe o perioadă mai scurtă pentru cei mai puțin afectați până la sprijin pe viață pentru cei care nu ajung să fie autonomi. Pentru peste 600 de copii și adolescenți cu minți aparte, Help Autism este calea spre a-și atinge potențialul, iar pentru famiiile lor reprezintă sprijinul la fiecare pas.

Pandemia a schimbat modul în care definim normalitatea cotidiană, dar nu a schimbat dorința noastră de a ne implica în schimbarea pozitivă a comunității din care facem parte. Distanțarea socială ne-a ținut departe de prieteni și colegi, dar ne apropie direct sufletele, într-un mod cât se poate de autentic.

Debitul direct este o metodă simplă prin care poţi susţine şi tu programele de integrare. Poţi alege să donezi, spre exemplu, 1 leu pe zi (30 lei pe lună) sau orice altă sumă consideri că poţi aloca unei cauze de suflet, iar noi îţi arătăm cum, împreună, construim o lume în care mințile diverse sunt primite cu inimi deschise

Băncile nu percep donatorului comision pentru sumele virate iar donația prin debit direct poate fi sistată în orice moment dorești tu.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum te poți implica scrie-ne la marius.badea@helpautism.ro sau sună-ne la tel. 0723.762.602

Îți mulțumim!

Happy Helpers de la Help Autism.

Vrei să afli mai mult despre tulburările de spectru autist ❓

Află din experiementul nostru cum percepe lumea din jur o persoană cu autism. Întră în mintea lor!

FacebookShare pe Facebook

Cariere

Image

Dacă vrei sa te implici în transformarea vieților copiilor cu autism și ale familiilor, vino in Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile diverse să facă parte în mod real din comunitate.

Anunț angajare: Terapeut ABA

Anunt angajare: Corporate fundraiser

Anunț angajare: Receptie centre Help Autism

Anunț angajare: Asistent Manager