Primul centru dedicat adolescenților și-a deschis porțile la sfârșitul anului 2021. În Help Home Titan, 20 de tineri învață să spună POT SINGUR.

 

FacebookShare pe Facebook

Centre Help Autism

Centrul Eminescu

Deschiderea centrului Help Autism Delea Nouă, în anul 2013, şi includerea în programul de terapie a 25 de copiii, a reprezentat începutul poveştii de bine Help Autism. În 2022, echipa s-a mutat într-un spațiu mai mare oferit de Primăria București și denumirea centrului s-a schimbat în Centrul de Terapie Help Autism Eminescu.

Centrul Casa Soarelui

În anul 2014, de ziua internațională a Conştientizării Autismului, 2 aprilie,  în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3, am deschis centrul Casa Soarelui

Help Home Ozana

Al doilea centru pentru adolescenți a fost deschis în parteneriat cu DGASPC sector 3 și primește zilnic în programe individualizate 10 tineri cu autism.

Help Home Târgoviște

Deschis în aprilie 2022 cu susținerea donatorilor din campania Pot singur ... anul viitor, centrul pentru adolescenți este unic în oraș. Help Home funcționează la partenerul centrului Help Autism Târgoviște.

Help Home Titan

Primul centru dedicat adolescenților și-a deschis porțile la sfârșitul anului 2021. În Help Home Titan, 20 de tineri învață să spună POT SINGUR.

Help Autism Târgoviște

Deschis în aprilie 2022, centrul de la Târgoviște continuă activitatea Help Autism începută printr-un parteneriat public-privat în 2015. 

Centrul Suceava

Centrul Help Autism Suceava, deschis în anul 2016, vine în continuarea parteneriatului public-privat încheiat încă din 2013 în cadrul proiectului „Şi ei au dreptul la viaţă”, proiect care a stat la baza înfiinţării filialei Help Autism Suceava.

Centrul Mălin

A treia casă Help Autism, Centrul Mălin s-a deschis în anul 2016 cu sprijinul părinților și al programului de responsabilitate socială "Părinte pentru Părinte". Centrul Mălin este acum locul de învățare pentru 48 de copii.