Lavinia Unchiașu

Lavinia Unchiașu

Logoped

  • Am terminat facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Transilvania din Brașov, specializarea Psihopedagogie Specială. Printre formările și cursurile pe care le-am făcut se regăsesc: Tehnci și proceduri de intervenție logopedică - Asociația logopezilor din România, Curs formare ABA - Asociația Help Autism, Evaluarea complexă psihologică și tehnicile proiective - Asociația Phoenix, Evaluarea complexă psihodiagnostică și psihopedagogică -Asociația Phoenix, Conferință internațională de cercetare și tratarea autismului – Cluj, Conferința Institutul ABA România - Analiza comportamentală- Direcții de dezvoltare în România.
    Ca experiență profesională pot enumera activitatea de shadow în Brașov, voluntariat la Asociația Copiii de Cristal din Brașov, terapie ABA la Asociația Dicta, terapie ABA și logopedie în Câmpina și psihopedagog special (terapie ABA), logopedie la Help Autism.
    Iubesc copiii, le ofer empatie, înțelegere și sprijinul de care au nevoie, iar împlinirea mea profesională și personală se datorează implicării mele în a oferii persoanelor din jur sprijinul emoțional de care au nevoie.