Rezultatele Conferinței Internaționale ABA 2020

ABA post FB POST 1200x900 A

Conferința Internațională ABA 2020 a fost o experiență digitală antrenantă pentru toți cei implicați. 23 – 24 Octombrie au fost două zile intense și pline cu informații de calitate care au fost transmise de lectori desăvârșiți, în care publicul a rămas, în mod constant, atent și implicat în sesiunile care s-au desfășurat.

Trebuie să menționăm că 75% dintre participanți au caracterizat calitatea evenimentului ca fiind foarte bună și mai mult de 96% dintre participanții care au oferit feedback au precizat că ar recomanda conferința și altor persoane.

În total, am strâns 34 de lectori și mai mult de 300 de participanți din 15 țări, din care putem menționa SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda, Grecia, Turcia, România, Kuweit sau India.

Esența acestui eveniment a fost și va rămâne împărtășirea de cunoștințe care pot genera plusvaloare, din punct de vedere terapeutic și educațional, pentru comunitatea persoanelor care sunt diagnosticate cu autism și alte tulburări de comportament.

De aceea, vom continua acest format digital în aprilie 2021 și vă invităm să ne urmăriți, pentru a afla cele mai noi detalii despre următoarea ediției a acestui eveniment de referință pentru comunitatea internațională a specialiștilor în analiză comportamentală aplicată.

Website:

https://conferinta-aba.ro/

Social media:

https://www.facebook.com/helpautism.ro/

FacebookShare pe Facebook