Înscrieri deschise în centrul Help Home Titan din Bucuresti, acum și după-amiază. Căutăm 10 adolescenți cu autism care înceapă programul de terapie dedicat lor.

Încă 10 adolescenți cu autism pot începe programul de autonomie și viață independentă în centrul unic dezvoltat de echipa Help Autism începând cu această vară. După un an și jumătate de la deschiderea centrului, Asociația Help Autism a decis să extindă programul de terapie cu o tură după-amiază (între orele 14:00 și 20:00) și să dubleze astfel capacitatea centrului. Părinții își pot înscrie copiii în program până pe 10 mai, primul pas este programarea la evaluare la numărul 𝟎𝟑𝟕𝟏.𝟏𝟖𝟒.𝟎𝟔𝟕.

Terapie adolescenti autism Help Home

Căutăm adolescenți cu autism pe care să-i învățăm să fie autonomi și independenți - 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐚𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐎𝐓 𝐒𝐈𝐍𝐆𝐔𝐑!
      Extindem programul centrului Help Home Titan din București, primim adolescenți cu autism în terapie de luni până vineri, în intervalul 14:00 - 20:00, iar condițiile de acces în terapie sunt:
  • Tânărul are vârsta între 10-23 de ani și are TSA sau alte tulburări asociate;
  • Familia își ia angajamentul că va urma programul Help Home timp de 12 luni cu o frecvență de cel puțin 2 ori pe săptămână în intervalul stabilit împreună cu echipa de terapeuți și va continua să aplice programul de terapie acasă. Posibilitatea de a se retrage este stabilită doar de comun acord cu psihologii centrului;
  • La acest moment, programul de după-amiază este susținut din contribuțiile financiare ale familiei. 
Despre Help Home:
În lumea copiilor cu autism, trecerea spre independență este mult mai dificilă. Chiar și la 14 ani, tinerii cu autism nu pot să facă singuri o mulțime de lucruri: să meargă la toaletă singuri, să-și facă duș singuri, să se îmbrace/dezbrace, să-și facă un sandviș, să încuie ușa, să traverseze strada și, în definitiv, să-și trăiască viața, fără să depindă tot timpul de ajutor. Help Home este programul dedicat lor. 
Ca să-i ajutăm, Help Autism a creat primul program personalizat de viață independentă dedicat adolescenților cu autism, din România: HELP HOME.  Aici, într-un spațiu de exersat pentru un viitor acasă, ei vor învăța, timp de mai multe luni, cum să se descurce singuri cu toate aceste lucruri care par mărunte, dar pe care ei nu le pot face singuri fără terapie de specialitate și fără repetiție îndelungată. 
Află mai multe despre Help Home  http://bit.ly/2Pi28qp
 
Înscrieri pentru evaluare: 𝟎𝟑𝟕𝟏.𝟏𝟖𝟒.𝟎𝟔𝟕
Help Home Titan funcționează într-un apartament de 3 camere în strada Burdujeni, zona Titan, sector 3, București.
 
FacebookShare pe Facebook