Construim o tabără pentru toți copiii

Până la 7 ani, Ioana nu a fost în nicio excursie cu clasa. A fost doar la terapie. La grădiniță sau școală și apoi la terapie. Andrei are 16 ani și merge doar cu părinții lui în vacanțe. Și părinții lui doar împreună cu Andrei pleacă de acasă. Nici părinții lui nu au fost singuri în vreo excursie. Până la 21 ani, Ionuț nu a rămas niciodată singur acasă.

Pentru ei și pentru cei 90% dintre copiii cu dizabilități care nu au fost și nu vor merge niciodată într-o tabără, HELP Autism construiește prima tabără incluzivă din România.

Help Autism prima tabara incluziva

Probabil îți imaginezi că, a construi locuri de cazare pentru 100 de persoane și facilități pe 15 000 mp, costă o avere. Dar vrem să știi că...

Tabăra aceasta este și pentru copiii fără dizabilitate. Este locul în care programele de dezvoltare personală gândite de psihologi vor contribui la restabilirea echilibrului emoțional al fiecărui copil. 

Tabăra aceasta este și pentru frații și surorile lor. În sfârșit, un loc de învățare în care poate veni toată familia. 

Tabăra aceasta este pentru ca părinții să respire. Lipsa timpului dedicat cuplului destabilizează complet familiile care au un copil cu dizabilitate. Tabăra HELP Autism va fi un loc sigur în care părinții își vor trimite copilul fără grijă, iar ei vor avea răgaz să-și dedice timpul ... lor.

Iar ei toți merită ca noi să strângem cele 5 milioane de euro de care avem nevoie și să le oferim un viitor mai blând în România. 
Să fii făuritor de viitor înseamnă să modelezi adulții de mâine, încrezători indiferent de abilitate și dizabilitate. 

Vrei să fii Făuritor de viitor? Implică-te personal sau alături de companie.

În primul rând, fă un gest personal, ai mai multe instrumente:

Dacă vrei să transformi compania în partener, completează contractul de sponsorizare

FacebookShare pe Facebook