Meci caritabil fotbal american Bucharest Titans vs. AFC Zagora Titans

Image

 

euplatesc banner

Împreună îi putem ajuta aibă acces la materiale de terapie

Bucharest Titans și ACF Zagora Titans se întâlnesc sâmbătă, 9 iulie ca să-și măsoare agilitatea, priceperea și inteligența în meciul caritabil de fotbal american dedicat copiilor care fac terapie în centrele Help Autism.

Vino să te bucuri, alături de Help Autism, începând cu ora 10, la cel mai intens eveniment sportiv, pentru a contribui la terapia copiilor diagnosticați cu autism. 

Scopul Fotbalului American este acumularea a cât mai multor puncte prin avansarea mingii în terenul echipei adverse.  

Participarea la eveniment se face pe baza donațiilor care vor merge către materialele de terapie acestea fiind instrumentele didactice fără de care învățarea nu se întâmplă. 

Completează formularul alăturat pentru a face donația. Acesta este biletul tău de acces la eveniment.

Pentru cine se joacă meciul?

De când am deschis primul centru Help Autism am realizat cât de mare este nevoia de acces la terapie pentru copiii și tinerii cu TSA. Un copil cu autism are nevoie de terapie zilnică, între 2 și 4 ani de program de intervenție până la suport pe viață. Esențiale în intervenție sunt materialele de terapie, ele reprezintă acele instrumente didactice fără de care învățarea nu se întâmplă. 
 
Pentru ca ei să se dezvolte, Asociația Help Autism și-a propus să creeze un kit complet de materiale de terapie care să conțină cărți educative, jucării din lemn, jocuri de sortare, jocuri de societate, produse logopedice, cartonașe și cărți cu și despre emoții și multe alte jocuri și jucării pentru toate cele 52 de camere de terapie ale asociației. Jocul nu e joacă în centrele Help Autism, jocul este învățare.

Image

Misiunea noastră

Ghidăm pașii copiilor cu minți aparte de la evaluare și diagnostic la terapie, de la integrare școlară la tranziția spre viața de adult. Suntem alături de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie. Visăm pentru ei, luptăm pentru ei, construim pentru noi o Românie în care mințile diverse să fie primite cu inimi deschise.

Rămâi conectat la poveștile lor de reușită

O dată pe lună trimitem povești de izbândă Pot Singur, un newsletter dedicat minților aparte din Help Home.

FacebookShare pe Facebook

Cariere

Image

Dacă vrei sa te implici în transformarea vieților copiilor cu autism și ale familiilor, vino in Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile diverse să facă parte în mod real din comunitate.

Anunț angajare: Terapeut ABA

Anunt angajare: Corporate fundraiser

Anunț angajare: Receptie centre Help Autism

Anunț angajare: Asistent Manager