Stand-up for Autism

Image

Vrei să vii cu prietenii sau colegii? Contactează-l pe colegul nostru Vlad ca să rezervi o masă doar pentru voi: vlad.lupes@helpautism.ro / +40756 571 881

euplatesc banner

Împreună îi putem ajuta aibă acces la terapie

Marți, 22 noiembrie, vă așteptăm la The Fool să râdem cu poftă alături de Radu Bucălae, Mădălin Cîrje, Florin Gheorghe, Claudiu Popa, Geo Adrian, Elena Voineag, Vlad Bieltz, Teo Ioniță. 

Vino să te bucuri, începând cu ora 20.00, de cel mai funny eveniment caritabil, dedicat copiilor care fac terapie în centrele Help Autism. Fondurile strânse vor fi folosite pentru orele de terapie ale copiilor, atât de necesare pentru dezvoltarea lor. Fără ajutorul nostru și al altor ONG-uri de profil, copiii cu autism nu ar evolua și ar ajunge, probabil, adulți dependenți pe viață de ajutorul celor din jur.

Participarea la eveniment se face pe baza donațiilor care vor merge către serviciile de terapie oferite pentru copiii cu autism. Donația minimă pentru accesul la eveniment este de 150 lei de persoană. 

Completează formularul alăturat pentru a face donația. Acesta este biletul tău de acces la eveniment.

STAND UP FOR AUTISM!

Mulțumim partenerilor media care au împărtășit vestea: Medica Academica, Nonguvernamental.org, Revista Biz, Revista Cariere, Romania Pozitivă, Romania Responsabilă, Romedic, Știri.ong, Tomorrow Social, Urban, Zile și Nopți

Bloggerilor: Cristina Bazavan, Cristian China Birta, Radu Oncescu

Pentru cine strângem fonduri?

De când am deschis primul centru Help Autism am realizat cât de mare este nevoia de acces la terapie pentru copiii și tinerii cu TSA. Un copil cu autism are nevoie de terapie zilnică, între 2 și 4 ani de program de intervenție până la suport pe viață. Programul zilnic al majorității copiilor din centrele Help Autism arată așa: 2 ore de terapie ABA, 1 oră de kineto, 1 oră de logopedie. Pe lângă cele 4 ore de muncă, fiecare copil participă o data sau de două ori pe săptămână și la alte activități, precum terapie de integrare senzorială sau activități sportive care îi ajută să-și dezvolte motricitatea.

Astfel, terapia unui copil ajunge să coste chiar și 1000 de euro lunar și, din păcate, această sumă nu este decontată de către stat în acest moment. Orele de terapie pe care le oferim copiilor și tinerilor cu autism sunt susținute doar cu ajutorul partenerilor și oamenilor deschiși să sprijine financiar acești copii.

Image

Misiunea noastră

Ghidăm pașii copiilor cu minți aparte de la evaluare și diagnostic la terapie, de la integrare școlară la tranziția spre viața de adult. Suntem alături de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie. Visăm pentru ei, luptăm pentru ei, construim pentru noi o Românie în care mințile diverse să fie primite cu inimi deschise.

Rămâi conectat la poveștile lor de reușită

O dată pe lună trimitem povești de izbândă Pot Singur, un newsletter dedicat minților aparte din Help Home.

FacebookShare pe Facebook

Cariere

Image

Dacă vrei sa te implici în transformarea vieților copiilor cu autism și ale familiilor, vino in Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile diverse să facă parte în mod real din comunitate.

Anunț angajare: Terapeut ABA

Anunt angajare: Corporate fundraiser

Anunț angajare: Receptie centre Help Autism

Anunț angajare: Asistent Manager