Descriere program Părinte pentru Părinte 2014

Asociația Help Autism alocă 30.000 Euro pentru terapia zilnică, timp de un an, a 15 copii din familii provenind din medii dezavantajate din București și împrejurimi, în cadrul programului „Părinte pentru Părinte”. Banii provin din eforturile de strângere a fondurilor realizate anul trecut de 180 părinții, beneficiari ai asociației. Inscrierea in program de catre familiile care solicita sustinere se poate face, prin depunerea dosarelor, la Centrul HelpAutism, situat pe Str, Delea Noua nr. 36 până pe 31 ianuarie sau accesand modulul de inscriere din pagina principala a site-ului www.helpautism.ro.Mai multe detalii despre program se gasesc si in meniul principal "Părinte pentru Părinte"

Programul „Părinte pentru Părinte” a fost inițiat de Asociația Help Autism la începutul anului 2013, părinții beneficiari ai asociației contribuind astfel din fondurile strânse prin formularul 2% pentru terapia copiilor lor, la sustinerea programelor de recuperare pentru alți 15 copii cu autism.

Citeste mai mult
Regulament

Program „Parinte pentru Parinte”

Art. 1. Organizator program                            

Art.1.1 „Părinte pentru Părinte” denumit în continuare Program, este organizat de Asociaţia Help Autism, cu sediul în str. Burdujeni nr.3, Sector 3, București, având cod de înregistrare fiscal 26590428.
Art.1.2. Decizia de derulare a programului conform regulilor din prezentul regulament este finală și obligatorie pentru persoanele înscrise în program.
Art.1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în prezentul regulament în perioada desfășurării programului, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1. Programul poartă denumirea „Părinte pentru Părinte”
Art.2.2.Programul se desfăşoară în perioada 14 ianuarie – 31 decembrie 2014, în București sau localitățile limitrofe, cei 15 copii beneficiari ai programului urmând a desfășura un program de recuperare intensiv, gratuit în cadrul Centrului „Casa Soarelui”, activitate care se va desfășura în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 și DGASPC Sector 3.
Art.2.3. Ultima zi de înscriere în program este 31 ianuarie 2014, orele 16.00 cu excepția situației în care programul va fi prelungit.

Citeste mai mult
Rezultate Program Părinte pentru Părinte

Comisia de părinți a finalizat selecția în cadrul programului „Părinte pentru Părinte”. Dintre dosarele primite au fost trimise spre evaluare doar acele aplicații care au întrunit condițiile preliminarii (vârsta copilului între 1 și 4 ani, domiciliul în București sau zonele limitrofe). Comisia, formată din părinți beneficiari ai Asociația Help Autism, a selectat 15 copii cu tulburare din spectrul autist proveniți din familii defavorizate pentru a beneficia de terapie gratuită, timp de 1 an în cadrul centrului Casa Soarelui din București. Le mulțumim celor care au sprijinit campania noastră și sperăm, cu ajutorul tuturor să putem oferi și anul viitor o șansă copiilor cu TSA din familii defavorizate.

Citeste mai mult