Acces la educație online pentru copiii cu minți aparte - dezbatere pentru cadre didactice, părinți și specialiști

HelpEdu v02 COV FB EV 1920x1005

Miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 16:00, vă invităm la webinarul de lansare al proiectului Acces la educație online pentru copiii cu minți aparte. Această dezbatere se adresează cadrelor didactice, părinților și specialiștilor care sunt implicați în educația online a copiilor cu tulburări de spectru autist (TSA) sau care au cerințe educaționale speciale (CES). 

Citește mai mult
Acces la educație online pentru copiii cu minți aparte proiect lansat de Asociația Help Autism cu sprijinul financiar oferit de Active Citizens Fund România

HelpEdu vizual general

Miercuri, 25 noiembrie, Asociația Help Autism a găzduit webinarul de lansare al proiectului Acces la educație online pentru copiii cu minți aparte, eveniment care a strâns un public de peste 160 de participanți, format din terapeuți, cadre didactice și părinți.

Proiectul este derulat de Asociația Help Autism cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Obiectivul principal al acestui demers este de a identifica soluții concrete pentru modul deficitar în care este implementată strategia de educație online pentru copii cu tulburări de spectru autist (TSA) sau cerințe educaționale speciale (CES) și pentru a le oferi șanse reale la o educație incluzivă.

Citește mai mult