Rocket Bike Fest - Cernica

Rocket Bike Fest Cernica 2013, o competiție cu scop nobil. Asociația Help Autism în colaborare cu BikeXpert organizează evenimentul sportiv „Rocket Bike Fest - Cernica”. Acesta este un eveniment sportiv care se va desfășura pe data de 1 Iunie 2013 și 21 Septembrie 2013. Dacă ai bicicletă, îți place mișcarea, ești iubitor de natură și te motivează competiția, ești așteptat pe 1 iunie în Pădurea Cernica la Parcul de Aventură Pheonix, în proximitatea Mănăstirii Cernica.

Citeşte mai mult

Program de edutainment Rocket Bike Fest Help Autism

Asociația Help Autism anunță începerea programului de edutainment în cadrul proiectului "Rocket Bike Fest - Help Autism" de la data de 28 August 2013. 10 copii diagnosticați cu tulburare din spectrul autist, beneficiari ai Asociației, vor avea ocazia să participe la programul de instruire în perioada 28 August – 20 Septembrie, cu scopul dobândirii abilităților de pedalare, vor merge cu bicicleta și se vor distra alături de terapeuți și echipa de voluntari, în Parcul de Aventură Phoenix Cernica. 

Citeşte mai mult

Participând la Rocket Bike Fest ajuți un copil facă 2 ore de terapie!

Help Autism anunță ultimele 2 zile de înscriere la competiția de ciclism Rocket Bike Fest, ediția II. Vino sâmbătă, 21 septembrie, la Rocket Bike Fest Cernica, împreună cu prietenii sau familia și participă la competiție, fie singur, în categoria Elite/Hobby, fie alături de cel mic, la categoria Family. Pentru cei mai mici avem traseul special amenajat în incinta Parcului de Aventură Phoenix Cernica.

Citeşte mai mult

Ediția a II-a Rocket Bike Fest Cernica a asigurat continuitatea Programului Național de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologică și Intervenție Timpurie în Autism

452 de concurenți Rocket Bike Fest Editia II, au pedalat pe 21 septembrie pentru „Un zâmbet” în Pădurea Cernica. Efortul lor a însemnat 19.000 ron, fonduri ce vor fi direcționate către oferirea de servicii gratuite prin Programul Național de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologică și Intervenție Timpurie în Autism, derulat de Asociatia Help Autism.

Citeşte mai mult

Rocket Bike Fest desemnat "Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sport și recreere" la Gala Națională a Voluntarilor 2013

În cifre, Rocket Bike Fest a însemnat: 2 ediții la interval de mai puțin de patru luni, peste 800 de concurenți și peste 2000 de participanți în ziua evenimentelor, doi organizatori, peste 70 de parteneri, sponsori și susținători media, dar mai ales peste 150 de voluntari care au reușit să se implice în desfășurarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2013 dedicat cauzei.

Citeşte mai mult

Lecții de viață la competiția caritabilă de ciclism dedicată copiilor cu autism

Peste 1200 de oameni cu suflet de toate vârstele au participat sâmbătă la cea mai mare ediție Rocket Bike Fest de până acum. În urma donațiilor realizate de participanți, s-au strâns peste 5000 Euro, fonduri direcționate către Asociația Help Autism pentru susținerea programelor de diagnostic precoce, evaluare psihologică și intervenţie timpurie în autism.

Citeşte mai mult

Familia oamenilor de bine la Rocket Bike Fest V

Rocket Bike Fest, competiția de ciclism organizată de Asociația Help Autism și BikeXpert, ajunsă la cea de-a V-a ediție, pe 31 mai, dedicată strângerii de fonduri pentru susținerea programelor de diagnostic precoce, evaluare psihologică și intervenţie timpurie în autism, s-a încheiat cu participarea a peste 1000 de persoane, dintre care peste 400 de concurenți de toate vârstele.

Amfitrionii competiției, Ovtavian Strunilă, ce a fost alături de concurenți pe tot parcursul zilei în calitatea sa de MC, și Radu Naum, Ambasador al Rocket Bike Fest, au felicitat concurenții și le-au oferit premiile, puse la dispoziție de partenerii ediției, pe scena amplasată în mijlocul pădurii, într-un cadru plin de zâmbete și energii bune.

Citeşte mai mult

Start la înscrieri Rocket Bike Fest, ediția a VI-a, 26 septembrie 2015!

Sub sloganul Pedalez, mă distrez, donez! Help Autism și Bikexpert lansează ediția de toamnă a competiției de ciclism Rocket Bike Fest.

Pasionații de ciclism, iubitorii de sport și natură, indiferent de experiență sau vârstă, sunt așteptați să se alinieze la start sâmbătă, 26 septembrie, la Cabana Cernica,deținută de Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, care o să găzduiască si această ediție a competiției de ciclism Rocket Bike Fest.

Citeşte mai mult

Rocket Bike Fest VI, încă o ediție cu amintiri frumoase!

Fonduri de peste 20.000 euro adunate într-o singură zi  pentru copiii din Asociația Help Autism la competiția caritabilă Rocket Bike Fest, ediția a VI-a.

Ca în fiecare an, Asociația Help Autism și BikeXpert au deschis și în această toamnă porțile pentru iubitorii ciclismului și pentru cei care preferă petrecerea timpului de calitate alături de familie și prieteni. Pista prietenei a reunit, pentru încă o ediție, susținători ai cauzei copiilor cu autism.

Citeşte mai mult

Sute de ore de terapie dăruite copiilor cu autism prin evenimente sportive

Aşa cum se întâmplă de câţiva ani încoace, şi în această toamnă, asociaţia Help Autism a ales o metodă mai puţin convenţională de a promova conştientizarea autismului şi a finanţa programele de terapie pentru cei 485 de copii pe care îi susţine.

Astfel, prin implicarea în două astfel de evenimente sportive, Rocket Bike Fest şi Bucharest Marathon, asociaţia a reuşit să mobilieze sute de persoane şi să strângă fonduri pentru tot atâtea ore de terapie de recuperare pentru copiii cu Tulburare de Spectru Autist.

Citește mai mult

Sute de cicliști au susținut terapia copiilor cu autism la cea de-a IX-a ediție Rocket Bike Fest

De Ziua Copilului, Asociația Help Autism a invitat, încă o dată, iubitorii de ciclism din București și din împrejurimi la o zi de aventură pe două roți pe traseul competiției Rocket Bike Fest, din Pădurea Cernica. În ciuda condițiilor meteo care au pus la încercare traseul forestier, peste 250 de pasionați de sportul pe două roți, de toate vârstele, au răspuns apelului și au înfruntat noroiul pentru o porție de adrenalină și un sprijin pentru copiii din centrul Help Autism Mălin.

CITEȘTE MAI MULT

Help Autism și partenerii organizează Rocket Bike Fest, ediția a 10-a

Pe 25 septembrie, în Pădurea Cernica se ia startul la ediția aniversară a evenimentului Rocket Bike Fest – o competiție de ciclism cross-country pentru întreaga familie. Iubitorii de distracție pe două roți vor petrece o zi în aer liber, cu trasee pentru toate categoriile de vârstă și de dificultate, cu multe surprize, jocuri, concursuri și premii, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Help Autism cu sprijinul Tema Energy, Decathlon și Noriel, în beneficiul adolescenților cu minți aparte care fac terapie în centrele Help Home.

RocketBike 1950x1004 BANNER SITE

Citeşte mai mult