Copiii speciali se pregătesc să-l primească pe Moș Crăciun

Pentru copiii cu autism interacțiunea socială este una dintre abilitățile cele mai greu de dobândit, de aceea, în programele de terapie, un loc important este ocupat de activitățile de grup. La socializare, copiii învață să comunice, să lucreze împreună, să ceară și să ofere și se obișnuiesc cu un mediu natural de grădiniță sau școală. Sărbătorile ne dau prilejul să transformăm orele de socializare în ateliere de creație. Cei mici își exersează motricitatea fină, colorează, lipesc și decupează, își dezvoltă imaginația și învață într-un mediu relaxat și distractiv. 

Citeşte mai mult
Împodobește bradul cu fapte bune și susține terapia copiilor cu autism!

Se apropie sărbătorile de Crăciun cu bucurie, cadouri și brazi împodobiți. Anul acesta, vă invităm să împodobiți bradul cu fapte bune și să alegeți decorațiunea de brad Ai dăruit o oră de terapie.

Cu fiecare decorațiune cumpărată susțineti o oră de terapie pentru copiii cu autism și îi ajutați să facă un pas mai departe, pe drumul lung și plin de provocări către recuperare.

Citește mai mult
În luna noiembrie mulțumim pentru implicare, Trofeul Generozității 2017!

Strădania noastră de a oferi un viitor copiilor cu autism ar fi în zadar fără sprijinul lor, sponsori, parteneri şi voluntari care îşi aduc contribuţia şi îşi dăruiesc sprijinul pentru recuperarea copiilor speciali. Pentru al cincilea an la rând, în luna noiembrie, din suflet le dedicăm o seară magică. O seară cu mulţumire, fapte bune şi trofee, simboluri ale recunoştinţei noastre pentru generozitatea lor.

Citeşte mai mult
ARC peste Atlantic pentru autism!

Andrew 2700 mile pentru 2700 ore terapie!

Velierul Andrew și cei 8 membri ai echipajului au ajuns cu bine la destinație. Au petrecut 20 de zile, 12 ore și 36 de minute navigând oceanul Atlantic, de-a lungul celor 5200 de kilometri ai Regatei Atlantic Rally for Cruisers.

Citeşte mai mult
Federația Română de Fotbal susține integrarea prin sport a copiilor cu autism

De multă vreme, fotbalul nu mai este doar un joc. Popularitatea, impactul sportului şi al jucătorilor săi de succes au transformat o activitate sportivă într-un adevărat fenomen social ce contribuie la promovarea, mai ales în rândul copiilor a unui întreg set de valori precum muncă în echipă, fair play, nediscriminare şi un stil de viaţă sanatatos. Sportul este un vehicul pentru dezvoltarea educaţională, socială şi sportivă, iar prin investiţia în fotbalul de bază, UEFA îşi propune să ofere tuturor ocazia să se implice în joc indiferent de vârstă, abilitate, etnie, sex, rasă sau religie. 

Citește mai mult
Ansamblul Imago Mundi în concert la cea de-a VI-a ediție a evenimentului SUFLET ÎN CULORI Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism

Duminică, 31 martie 2019, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României (Str. Știrbei Vodă nr. 1), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland România, Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Muzeului Național de Artă al României, în parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Wagner Arte Frumoase și Povești, Floria.ro, organizează cea de-a VI-a ediție a evenimentului cultural “SUFLET ÎN CULORI”.

Evenimentul din acest an va fi prezentat de jurnalista Alice Năstase Buciuta.

Citește mai mult
Vedetele au pedalat spre fapte bune și au dăruit 100 de ore de terapie copiilor cu autism

În preajma sărbătorilor de iarnă, pe 17 si 18 decembrie, la Sun Plaza, 24 de vedete și-au dat mâna pentru a dărui ore de terapie copiilor cu autism. Pentru susținerea cauzei Asociației Help Autism, vedete, bloggeri, persoane publice au pedalat timp de 30 de minute fiecare, în centrul comercial, pe o bicicletă statică, așezată în zona intrarii principale.

Citeşte mai mult
Terapie gratuită

Programul “Părinte pentru Părinte” a fost iniţiat de asociaţia Help Autism în anul 2014 iar în cei 3 ani de desfăşurare peste 100 de copii au beneficiat de terapie gratuită zilnică, timp de 12 luni.  

Citeşte mai mult
Sute de ciclişti uniţi pentru recuperarea copiilor cu autism, la Rocket Bike Fest VII!

Peste 900 de oameni de bine au răspuns, încă o dată, apelului Asociaţiei Help Autism şi BikeXpert Racing Team, la mişcare în aer liber şi strângere de fonduri pentru recuperarea copiilor cu autism, în cadrul celei de-a şaptea ediţii Roket Bike Fest powered by Fan Courier.

Week-end-ul ce tocmai a trecut, a reunit în pădurea Cernica pasionaţi de ciclism şi iubitori ai sportului pe două roțipentru unul dintre ultimele evenimente importante ale sezonului de ciclism MTB din acest an. Sub sloganul “Pedalez, mă distrez, donez!”, peste 350 de concurenţi, de toate vârstele, au luat startul în cele 9 curse special create pentru toate categoriile de vârstă şi nivelurile de pregătire. Astfel, de la sportivi experimentaţi care an de an îşi depăşesc limitele pe provocatorul traseu al categoriei Race, la copii începând cu vârsta de 2 ani, concurenţi ai categoriei Fără Pedale, cu toţii au petrecut o zi plină de distracţie şi aventură în compania numeroaselor surprize pregătite de organizatori şi sponsori.

Actorul Alexandru Conovaru a întreţinut atmosfera în calitate de amfitrion al evenimentului iar mascotele Dragonul Sunny cu asistenta sa și Ursul

POM-BÄR, s-au îngrijit de voia bună a celor mici cu jocuri şi concursuri cu premii, pe toată durata zilei. Şi la această ediţie, un număr mare de companii, din toate domeniile de activitate, s-au alăturat evenimentului, cu premii pentru cei 95 de câştigători ai curselor şi pentru cei 14 norocoşi extraşi ai tombolei Rocket Bike Fest.

Ajuns în acest an la cea de-a şaptea ediţie, concursul de ciclism cross country iniţiat de Asociaţia Help Autism şi BikeXpert în anul 2013, aduce, an de an, în Pădurea Cernica sute de voluntari, sponsori şi concurenţi uniţi în jurul cauzei copiilor cu autism. Iar dacă cele 6 ediţii de până acum au reuşit să susţină, prin fondurile obţinute, mii de ore de terapie de recuperare pentru cei 385 de copii beneficiari ai Asociaţiei Help Autism, ediţia din acest an continuă tradiţia, direcționând peste 8.000 de euro către programele de evaluare psihologică şi intervenţie timpurie în autism, derulate de asociaţia organizatoare.

Susţinătorii ediţiei: Fan Courier, EBS Societe Generale, Idea Bank, Fujitsu, Intel, Ciuc, Aqua Carpatica, Christian Tour, Mega Image, Alka, Barilla, Aha Kids, Sluban, Sun Plaza, Elite Kids, Boribon, Himalaya Herbals, Betty Ice, Himalaya Travel Rent Tech.ro, GFK, Aha Prinţ, Lagardere Travel Retail, Alexandreea Club Fitness and Spa, Isostar, Chio,  POM-BÄR, Crucea Roşie Română,  Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, Federaţia Română de ciclism, Brigada de Voluntari.

Partenerii media ai ediţiei:Phoenix Media, Parenting Ads, Sportsplanner.ro, FreeRider, Biciclop, Dirt Bike, Go Kid, Calendar Evenimente,  Biciclistul.ro, Bike FM.

Rocket Bike Festeste un concurs de ciclism cross country (XCO) care îşi propune să sprijine un stil de viaţă sănătos şi să promoveze ciclismul ca mod de petrecere a timpului liber, fiind o competiţie dedicată familiilor, copiilor, pasionaţilor de natură, pasionaţilor de ciclism şi performerilor în acest sport.

Obiectivul principal: Susținerea dezvoltării la nivel naţional a programelor de evaluare psihologică şi intervenţie timpurie în autism.

Va multumim!

Asociația HelpAutism.

logo-helpautism

START înscrieri la Rocket Bike Fest powered by Fan Courier, ediția a VII-a, 24 septembrie 2016!

Asociația Help Autism și BikeXpert pregătesc ediția 2016 a competiției de ciclism Rocket Bike Fest powered by Fan Courier!

La cea de-a VII-a ediție, Rocket Bike Fest se transformă într-un concurs anual, venind astfel în întâmpinarea participanților cu cea mai bună organizare și cele mai tari premii. 

Și de această dată, evenimentul va avea loc în mijlocul naturii, în împrejurimile Cabanei AGVPS Cernica, startul perfect al unui incitant traseu prin pădure și totodată un spațiu de relaxare și distracție pentru cei mici și cei mari, deopotrivă. 

Pe lângă cursele de ciclism organizate pe grupe de vârstă și niveluri de dificultate, Rocket Bike Fest se dorește un eveniment pentru întreaga familie. Împrejurimile Cabanei Cernica AGVPS se transformă astfel, pentru o zi, într-un spațiu dedicat tuturor categoriilor de vârstă. De la copii începând cu vârsta între 2 ani care descoperă bicicletele fără pedale, la sportivi legitimați în cluburi de ciclism profesionist, fiecare participant va petrece o zi de excepție pe traseele construite pe măsura experienței lor sau în compania echipei de organizare și a momentelor pregătite de parteneri.

Noi categorii de concurs, noi surprize pentru întreaga familie, aceeași organizare profesionistă și mai ales același traseu excepțional!

Alege categoria potrivită, înscrie-te și vino pe 24 septembrie, la Cernica, să te alături comunității iubitorilor de natură și distracție pe 2 roți și să contribui la recuperarea copiilor cu autism. 

Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația Help Autism cu scopul susținerii programelor de terapie pentru copiii cu autism.

Înscrie-te la Rocket Bike Fest 2016 pe site-ul http://www.rocketbike.ro sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.

Pentru mai multe informații, accesează rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook facebook.com/RocketbikeFest

Va multumim!

Asociația HelpAutism.

logo-helpautism

I Color the World with My Eyes expoziție de artă colaborativă

Prin măiestria unui artist, misterul lumilor imaginate, în culori, de copiii cu autism îşi găseşte locul în galeriile de artă ale lumii. Timp de 2 zile, avem şansa de a admira la Bucureşti, inocenţa de copil transpusă în artă, la Elite Art Gallery într-un proiect unic Help Autismşi Roxana Ené.

Asociaţia Help Autism în colaborare cu artista Roxana Ené şi Elite Art Gallery organizează, în perioada 29-30 august, expoziţia de pictură “I Color the World with My Eyes”.

Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, începând cu ora 18:30, la galeria Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr.3-5, Bl.B2, Bucureşti.

Expoziţia reuneşte o serie de lucrări reprezentative, în stilul său consacrat , realizate de artistă alături de copii cu dizabilităţi. Folosind tehnica artei colaborative, Roxana Ené reuşeşte să interpreteze desenele abstracte ale micilor artişti speciali şi să ne aducă pe toţi cu un pas mai aproape de mintea şi sufletul lor. Am putea spune că prin talentul ei, Roxana "traduce" pentru ochii ce nu pot privi mai departe, părticele din sufletul copiilor cu autism, iar sufletele lor sunt vesele şi complicate şi pline de culoare.

Într-o după-amiază de luni, acordăm un moment pentru suflet şi pătrundem în fascinanta expoziţie “I color the world with my eyes”.

Roxana Ené s-a născut în 1962 în Bucureşti, s-a stabilit în Germania, unde a urmat cursuri de artă şi scriere creativă şi a experimentat mai multe mijloace artistice (literatură, desen, tehnică embossing, fotografie).

Din 1996 şi-a dezvoltat propriul stil caligrafic (ROXYGRAPHY ©) care a devenit un element important de compoziţie în majoritatea lucrărilor sale artistice.

În 2007, Roxana a început să lucreze la conceptul unic ROXY& KIDS ART©, un stil inovativ de artă colaborativă cu şi pentru copii, cu rol terapeutic, bazat pe metamorfoză şi sinestezie, doi ani mai târziu, în proiect alăturându-i-se şi fiul sau Alexander (ilustrator). Una dintre lucrările artistei "Queen Kira" realizată de Roxana şi Alexander Ené împreună cu Tomi, un băieţel autist de 6 ani a intrat în Colecţia Regală Britanică în 2013.

"Colaborarea cu copiii de la egal la egal, îi ajută să-şi întărească încrederea, fapt atât de important. În accepţiunea copiilor, creaţiile lor sunt la fel de valoroase ca ale noastre – de fapt, chiar aşa sunt "- mărturiseşte artista Roxana Ené.

Asociaţia Help Autism se implică activ de peste 6 ani în derularea de programe de conştientizare a autismului, diagnostic precoce şi intervenţie timpurie pentru copiii cu autism. Considerată vârf de lance în acţiunile de schimbare a statutului autismului în România, pe lângă servicii de terapie oferite în cele 6 centre din Bucureşti şi Suceava şi la domiciliu, Asociaţia Help Autism, desfăşoară activităţi de lobby, parteneriate public-private şi este co-organizator al Conferinţei Internaţionale ABA - ştiinţă care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Dăruieşte ziua ta

Îți propunem ca anul acesta, de ziua ta, să sărbatorești într-un mod special. Dă bucuria mai departe și îndeamnă-ți prietenii să fie alături de tine, donând banii pe care i-ar fi dat pe cadouri pentru a susține programele de recuperare pentru copiii cu autism.

Ce trebuie să faci?

1. Alege proiectul pe care vrei să îl susții

Intri pe pagina galantom.ro/daruiesteziuata/fundraising-pages/create?id_project=37

2.Crează-ți o pagină de fundraising

Îți creezi o pagină de fundraising pe platforma Galantom, în doar câteva minute. Pagina ta va fi activă doar după ce noi o vom verifica și aproba. Vei primi un mesaj de confirmare a activării paginii de la noi cu link-ul către pagina ta.

3. Răspândește vestea bună

Promovează online și offline pagina ta de fundraising și încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze banii pe care i-ar fi dat pe cadouri pentru cauza ta. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata cu cardul.

În secțiunea Promovează de pe site găsești mai multe materiale care să te ajute la promovare - vezi aici.

Îți mulțumim că ești alături de noi și te așteptăm să ne contactezi dacă dorești să îți dăruiești ziua de naștere pentru organizația noastră sau dacă dorești mai multe informații.

Va multumim!

Asociația HelpAutism.

logo-helpautism

Terapie gratuită pentru copiii cu autism in Centrul Help Autism “Mălin”

 

Miercuri, 18 mai 2016, Asociaţia Help Autism a deschis cel de-al şaptelea centru de terapie pentru copiii diagnosticaţi cu autism. Noul centru din Bucureşti a fost deschis cu sprijinul unei co-finanţări din fonduri elveţiene şi al programului Părinte pentru Părinte, iar 25 de copii urmează deja, gratuit, programe personalizate de terapie comportamentală.

Prin programul „Părinte pentru Părinte”, iniţiat de Asociaţia Help Autism în anul 2013, părinţii beneficiari ai asociaţiei contribuie din fondurile strânse pentru terapia copiilor lor, la integrarea în programe de terapie gratuită a altor copii cu autism.

„Această finanţare alături de părinţii din asociaţie ne oferă acum posibilitatea să deschidem cel de-al şaptelea capitol al poveştii noastre cu 25 de copii integraţi în terapie gratuită şi alte 25 de poveşti ce se vor rescrie în camerele de terapie ale acestui centru” – Daniela Bololoi, președinte Help Autism

Prin deschiderea acestui nou centru, Asociaţia Help Autism va oferi celor 25 de copii cu tulburări de spectru autist servicii terapeutice individualizate şi metode inovatoare de terapie (terapie ABA, ergoterapie, ludoterapie, terapie ocupaţională şi ateliere de socializare), pentru o recuperare cât mai rapidă şi pentru dobândirea de abilităţi specifice vârstei lor, care să le permită ulterior integrarea în învăţământul de masă şi în societate.

Cel de-al şaptelea centru va purta numele lui Mălin, fiul preşedintelui asociaţiei şi copilul care a inspirat înfiinţarea Help Autism.

„Povestea din spatele acestui centru este povestea unui băieţel care în urmă cu şapte ani, la vârsta de 2 ani, a fost diagnosticat cu autism. 6 ani mai târziu, iată că familia noastră a ajuns să numere sute de copii iar recuperarea lor să fie susţinută de o întreagă comunitate creată în jurul Asociaţiei HelpAutism. O comunitate formată din oameni de bine şi companii ce au înţeles că sprijinul acordat se concretizează în şansa la o viaţă normală pentru copiii cu autism. Suntem fericiţi că am reuşit să facem tot mai mulţi oameni să înţeleagă că drumul către normalitate al copiilor cu autism poate continua doar cu sprijinul fiecăruia dintre noi.” – a mai declarat Daniela Bololoi, preşedinte Help Autism, la evenimentul de deschidere a centrului.

La evenimentul desfăşurat miercuri, la sediul centrului Mălin din Sectorul 3 al Capitalei, au fost prezenţi pe lângă copiii, părinţii şi terapeuţii centrului şi reprezentaţi ai Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, ai autorităţilor locale şi centrale cu atribuţii în servicii sociale şi protecţia copilului precum şi reprezentanţi mass-media.

Conform estimărilor neoficiale în România sunt peste 30 000 de copii afectaţi de tulburarea din spectrul autist - una dintre cele mai des întâlnite afecţiuni ale copilăriei. Asociaţia Help Autism se implică activ de peste 6 ani în derularea de programe de conştientizare a autismului, diagnostic precoce şi intervenţie timpurie pentru copiii cu autism. Considerată vârf de lance în acţiunile de schimbare a statutului autismului în România, pe lângă servicii de terapie oferite în cele 6 centre din Bucureşti, o filiala în Suceava şi la domiciliu, Asociaţia Help Autism - www.helpautism.ro, desfăşoară activităţi de lobby, parteneriate public-private şi este co-organizator al Conferinţei Internaţionale ABA - ştiinţă care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă și are un buget total de 277.761,25 CHF. Grantul acordat este de 249.985,12 CHF, iar co-finanțarea asigurată de solicitant și parteneri este în valoare de 27.776,13 CHF. Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elveţiano-Român, va invităm să vizitaţi http://www.swiss-contribution.ro

Fii tu legătura lui cu lumea!

1 din 68 de copii este diagnosticat cu autism iar terapia comportamentală aplicată este singura lor şansă la normalitate.

De 6 ani Asociaţia Help Autism luptă alături de oameni cu suflet mare, donatori, sponsori şi voluntari pentru recuperarea cât mai multor copii afectaţi de această tulburare.

Acum, 385 de copii diagnosticaţi cu Tulburare din Spectru Autist beneficiază de sprijinul nostru.

Ajută-ne şi tu! Donează 2 euro prin SMS cu textul "HELP" la 8846 şi împreună le putem reda copiilor cu autism dreptul la copilărie. 

Fii tu legătura lui cu lumea! Ajută-l!

Va multumim!

Asociația HelpAutism.

logo-helpautism

*Campania se desfașoară în perioada 15 aprilie - 15 iulie 2016
Suma alocată cauzei este de 2 Euro
Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament.
În rețelele Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului.

Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA

6 ani de Help Autism 6 ani de povești diferite

În urma cu 6 ani, Help Autism însemna o poveste. Povestea unui copil închis într-o lume neînteleasa si a unei mame dispuse sa faca orice pentru a recâstiga zâmbetul puiului sau. Rând pe rând, an dupa an, în poveste s-au alaturat alte familii, fiecare cu drumul si provocarile sale iar ceea ce începuse ca o lupta solitara cu necunoscutul s-a transformat, astazi, în sute de povesti despre speranta si viitor. 

Alex, Alexia, David, Mathias, Edi si fratiorii Paul si Ovidiu - marcam 6 ani de Help Autism prin 6 povesti despre copii diferiti.

Începem cu povestea lui Alex, povestea unui copil vesel, pasionat de trenuri, de litere si cifre, care merge la gradinita, se joaca, stie sa numere si sa citeasca pe litere. Alex are acum 4 ani si jumatate însa povestea lui diferita începe în urma cu 2 ani. Atunci, parintii lui au ajuns, pentru prima data, la psiholog pentru ca micutul lor vesel parea izolat într-o alta lume, o lume în care ei cu limbajul, actiunile si asteptarile lor tipice, nu stiau sa patrunda. Dupa 2 luni de terapie, Alex a spus, pentru prima data "mama" iar lumea lui a început, încetul cu încetul, sa se deschida.

Pentru cei ce nu o cunosc pe Alexia, este greu de crezut ca micuta cu flori în par si ochi senini, ce ne zâmbeste de pe posterele campaniei 2%, ar fi altceva decât un copil perfect.

În realitate, Alexia este o luptatoare. Un copil curajos care si-a recâstigat veselia dupa ce, la vârsta de 3 ani, a uitat tot ce învatase. A devenit brusc tacuta, a încetat sa raspunda atunci când era strigata, nu mai socializa si iesea la plimbare doar când nu era lume în parc pentru ca era speriata de multimi. Insa, lunile de terapie au reusit sa o scoata din universul în care se izolase si sa îi deschida în fata o lume de posibilitati. Acum, Alexia povesteste câte-n luna si-n stele, cânta, danseaza si picteaza. Va putea fi balerina, pictorita, medic, printesa din povesti sau orice altceva va alege ea sa viseze.

Citeşte mai mult
Ajunsă la a cincea ediţie, Conferinţă Internaţională ABA este, şi în 2016, principalul eveniment dedicat cercetării şi teoriei în Analiză Aplicată a Comportamentului din România.

Ediţia 2016 a Conferinţei, organizată între 8 şi 10 aprilie 2016, de Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată şi Asociaţia Help Autism, la Universitatea Româno-Americană, aduce la Bucureşti, şi de această dată, atât lectori străini din Statele Unite, Marea Britanie şi Norvegia precum şi lectori din rândul specialiştilor români- psihologi, psihiatri şi logopezi.

Printre speakerii prezenţi se numără: Jane S. Howard, Ph.D., BCBA-D – Modesto, California, SUA; Bridget A. Taylor, PsyD, BCBA-D – Paramus, New Jersey, SUA; Suzanne Letso, M.A., BCBA – Milford, Connecticut, SUA; Sigmund Eldevik, BCBA-D – Profesor de Psihologie la Universitatea din Oslo şi Akershus, Norvegia; William L. Heward, Ed.D., BCBA-D, Profesor Emerit la Colegiul de Educaţie şi Ecologie Umană de la Universitatea de Stat din Ohio, SUA; Neil Martin, Ph.D., BCBA-D – Marea Britanie; Christos Nikopoulos, BCBA-D, MBPsS, CSci, FHEA – Marea Britanie; Jill C. Dardig, Ed.D. – Profesor Emerit la Universitatea Dominicană din Ohio, SUA.

Pe parcursul celor 3 zile de conferinţă şi workshopuri, evenimentul aşteaptă, şi la această ediţie, peste 500 de participanţi.

Primele două zile se adresează în special psihologilor, psihiatrilor, logopezilor şi altor specialişti ce folosesc metodă ABA, cea de-a treia zi fiind dedicată părinţilor, cadrelor didactice şi personalului medical implicat în recuperea copiilor cu autism.

La nivel naţional, evenimentul este acreditat de către Colegiul Psihologilor şi Colegiul Medicilor din România, iar la nivel internaţional, de Behavior Analyst Certification Board.

Participanţii la Conferinţă Inernationala ABA primesc:

  • 10 credite prezentare lucrare, 5 credite participare psihologi
  • 17 credite participare medici
  • până la 20 credite pentru audierea lucrărilor pentru specialiştii ABA cu acreditare BCBA
  • Cei care doresc să se înscrie o pot face până miercuri, 6 aprilie, prin completarea formularului de pe website-ul evenimentului, www.conferinta-aba.ro, şi plata taxei de participare.